Six Flags, house party och avskedsfest

Sammanfattning:
Taco Tuesday, bio, bilfel, hemmachill med sällskapsspel, middag i downtown San Diego på Hard Rock, house party, delfiner i Mission Beach, Six Flags i L.A., avskedsfest.

Utförligt:
Ojojoj, nu har jag inte skrivit på länge. Ska försöka hinna ikapp lite. Mycket som hänt :P Om vi börjar en vanilg tisdag då, kanske. Som traditionen bjuder är det ju då Taco Tuesday på En Fuego :) Trevlig kväll med Simon, Stefan, Mette, Vanessa, Kerstin, Linda, Brad, Jenny, Laura, Kay och Aline. 
 En Fuego
Gick på bio, Inception, med Simon, Emelie och Nathalie. Ååååh vilken bra film! :O :D Lite svår att komma in i, men så annorlunda, intressant, spännande och tänkvärd den var! (Ja, det var många adjektiv där :P). Leo och Marion gjorde ett riktigt bra jobb! Gå och se, hörrni! :D Är en sådan film som man kan se många gånger tror jag, och hitta något litet nytt varje gång :) Aldrig förr har jag sett en het actionfight utan gravitation (eller acceleration, hej att jag har gått på natur ^^), eller en 'biljakt', eller ja, det var ju inte en biljakt, utan mer en snöscooterjakt. Coolt. Gillar starkt. Haha, när vi skulle gå till våra bilar och åka hem, så startade inte Nathalies bil, så vi skrev en lapp till vem som nu kunde tänka sig att bogsera bort den eller ge böter. Efter råd från polisen, som vi frågade om hjälp. :P Hihi.
 


Hem till Stefan och spelade Blokus i par. Såg illa ut för team Sverige/Danmark, men ni kan ju bara föreställa er det dramatiska slutet då alla bitar föll på plats (höhö) och team Skandinavien stod som klara vinnare! :D Sug på den!
 
Mette, Noel, Stefan, Blokus tha game!

Fredagkväll åkte jag och Simon in till Hard Rock i downtown San Diego och njöt av riktigt god mat, musik och god stämning. ;) Hade en bonfire (bål) på stranden planerad, men 'shit hit the fan', det gick utför med det, så vi åkte till ett house party istället, till Shayans och Markos place. 
  Var faktiskt ett riktigt lyckat party, lite segt i början, jag var chaufför, så inget beer pong för mig, och både jag och Simon kände lite mer för att sitta hemma och kolla på film ^^ Men det går ju inte, för vi kan typ inte åka hem till varandra utan att planera det i förväg och fråga värdfamiljen snällt. Sucks. Aja, som sagt så blev partyt bättre. Polisen kom, och efter det blev det kul, haha, typ motsatt effekt! 
  Shayan, Simon, Arthur
 
Heli, Shayan              Simon, Heli
Efter festen åkte jag och Simon och träffade en vän till Simon från Tyskland som var här på semester, Philip. Schysst snubbe. Hem och sova.

Simon och jag åkte till Mission Beach för att sälja hans surfboard. Han ville ha med den hem, men flygbolagen fuckade up hela skiten, och det hade kostat ca 4200kr att flyga hem den. :O Så det var det inte värt.
Medan vi satt på stranden och åt frukost (sandwich och smoothie), såg vi hur en massa delfiner hoppade och lekte i havet precis utanför! :D Förstora bilden här under, så kan man se ganska tydligt faktiskt. :) Ååååh, delfiner! Flipper! :P
 

Den här söndagen är dagen mmed stort D. Dagen då jag ääääntligen får åka till Six Flags! :D Värdens häftigaste nöjesfäflt med 15-20 ascoola berg-och-dalbanor! :D Himmelriket för mig asså! ♥ Bästa sällskapet dit !!! Jag, Simon, Ida och Laura. Kay kunde inte komma tyvärr, hon var tvungen att köra sin värdpappa till flygplatsen. :/

Så den här rollercoastern började vi med: X2, eller något sådant hette den. :) Stup rakt ner, 90 grader, loopar, heartrolls, corkscrews och mitt i en loop hade de en eldkastare så man så lågor och flammor och det blev riktigt varmt! :O Fan va ballt!
  
Den här till höger tror jag är samma som Hang over som fanns på Liseberg förut! :D

Ellen, Ida, Laura

Det var så varmt! :O Inåt i landet, mitt i öknen, soligt och vi blev stekta. Jag blev lite yr och var tvungen att s'tta mig ner, och dricka lite vatten och äta Panda Express, då mådde jag bättre :) Vi fick stå i så jääävla långa köer, tradigt som fan, men funkade med nice sällskap. Plus att när man väl kom på berg-och-dalbanan var det sååååå underbart! Var lycklig som ett litet barn, skrattade så jag inte fick luft, medan Ida satt bredvid med stängda ögon och sa 'jag vill inte jag vill inte jag vill inte, I'm gonna die, take me off' ^^ Aw Ida, jag var så stolt över att hon åkte trots att hon var rädd. ♥ 
 
Ellie, Simon, flash        Laura, Ellie, Ida
Herre min skapare, vad länge vi gick och letade efter bilen när parken stängde. Ingen kunde kom a ihåg vart vi parkerade den, så vi började jämföra vår position med bilder från nöjesfältet som vi tog direkt när vi parkerat på morgonen. ^^ Fungerade väl sådär. Simon hittade den till slut, och då blev det burgare på In-n-Out - simpelt och gott! :D Hejdå min curfew, kom hem runt 2am, 3 timmar efter den tid jag skulle varit hemma. Oops. Mohahah ;)

Tisdag. Jag och Simon gick ut och åt på Islands, ett av de bästa hamburgerställena här! Skön atmosfär, Hawaiikänsla och delikata burgare. ;) Sedan åkta vi till Starbucks, för det var Mettes sista kväll i California, så vi möttes upp en massa folk och sa hej då till henne. Lite sorgligt, hon grät. :( Men trevligt att träffa så mycket folk. :)
  Simon och Kerstin
Simon, Janine, Laura, Stefan
Aline, Jenny, Kerstin, Sabine, Mareike, Ellen, Mette, Vanessa, Torie, Kay, Ida


Där ja. Puh, det blev lite långt. Men nu är jag lite mer ikapp. I kommande bloggar - Simons hejdåfest :,(, SeaWorld, pappa på besök, Baseballgame, Los Angeles, Hollywood, stränder, Beverly Hills, Rodeo Drive, Las Vegas, The Strip, hotell och kasninos, Grand Canyon och helikoptertur, shower, magiker, Coronado, San Diego, Old Town, San Diego Zoo och mycket mer! :D

Puss på er! Skärpning på mig!
Btw, savner min danske dreng. ♥

- Wikenfors


Houseparty, Soak City, Sushi, Hot tub = Good Times!

Sammanfattning:
Houseparty med supergoda drinkar, beachen, födelsedagsfrukost, vattenpark, sushi, körde över en _ _ _ _ _ (gissa) och lite jacuzzi på det. Gyllene tider, detta! :D


Utförligt:
Ganska soft början på tisdagen, åkte till Simons gym och simmade lite och solade. :) Likaså på onsdagen, då jag åkte till Del Mar Beach och solade och träffade en kompis på stranden.  
 

Fredagkväll åkte vi till Rancho Santa Fe till Stefans hus och hade houseparty. :) Himla massa folk där, och många nationaliteter. Land representerade: Sverige, Danmark, Tyskland, U.S.A., Österrike, Frankrike, Iran och Vietnam. Hur kul som helst, och Kerstins pojkvän är på besök, de har varit här i drygt två månader tror jag, han och hans vänner från Tyskland, och varit på östkusten och Chicago och hela California. :) I alla fall, vi kallade det "European Cocktail Party", lyckat som attan, och de mixade massa goda drinkar till oss. Kan ju säga att jag blev lite på lyset (^^), och var inte så värst duktig på beer pong längre. :P En ursäkt skickas till Simon, som, olyckligtvis för honom, var min partner i beer pong. Oops.
 
 
 
Sedan slaggade vi där, bor 4 amerikanska killar där, Stefan, Noel, Brad och Stefans bror vars namn jag icke kommer ihåg. Så nice att bara sova länge på morgonen. De andra tjejerna var dock uppe tidigt (d.v.s. 9am, vilket är tidigt om man är lite bakis) och skulle ner till stranden i Del Mar. Simon skulle jobba vid 12, så då åkte jag till stranden och mötte upp Torie, Alex och Jenny, och Simon kom lite senare också, för hans värdfamilj sa att de in riktigt behövde honom, och att han skulle ut och njuta av en av de sista helgerna han har här. Snällt :) Så då åkte vi ner till Pacific Beach och åt sen lunch på Denny's och sedan gick vi till stranden, jag, Simon, Jenny och Aline, och chillade lite och jag och Simon spelade lite strandtennis och kastade frisbee, sedan utmanade Simon oss tjejer på strandfotboll, han mot oss tre. Haha, vilken match! ^^ Men det blev hyfsat jämt i alla fall, dock fick vi ta till knep, såsom att jag hoppade upp på hans rygg och lite sådant. Men i fotboll och kärlek är allt tillåtet.. ;)

Torie, Alex, Aline, jag

Jenny, Simon, Torie
Sedan åkte Aline med Jenny hem och de skulle duscha och göra sig i ordning, och Simon och jag åkte till Torrey Pines och njöt av en underbar solnedgång.



Sedan åkte vi och mötte upp Jenny, Aline, Torie och Alex på Souplantation och åt middag, riktigt gott, som alltid. :)


På söndagen fyllde Jenny 20 år, så hon bjöd över oss på födelsedagsfrukost hemma hos henne. Eller, hemma hos Christina. Haha, känns så konstigt att det inte är hennes hus längre. Så det blev tyska pannkakor, det ni!

Sedan plockade jag och Simon upp tre nya svenska tjejer: Nathalie, Lina och Emelie. Så kul med lite nytt, trevligt folk! :D Så åkte vi söderut till hyfsat nära gränsen, till en vattenpark, Knott's Soak City, där vi spang som små barn till de olika vattenruschbanorna! Åh så kul :D Lite långa köer, dock, men suveränt roliga ruschbanor, där man åkte på, ursäkta språket, röven eller i badringar, en och en, två och två eller fyra och fyra. Riktigt skojsigt!

Nathalie, Lina, Emelie, Ellen

Simon och jag. Den ruschkanan i bakgrunden var riktigt rolig, fick hög fart! (High fart xD)
Vi var ganska många där; jag, Simon, Nath, Em, Lina, Heli, Shayan, Franzi, Torie och födelsedagsbarnet Jenny. :)

Åkte förbi Torrey Pines igen, på väg till sushirestaurangen Eda-mami.

Det är lätt att bli förälskad i California... Californication!

Sushi! Eller vad har de på menyn här? Välstekt dansk? Fin rumpstek? Fylliga biceps? Saftig torso? Åh förlåt, jag beskriver bara min pojkvän. ;)
 
 
Supergod sushi! :D På vägen hem körde vi över något som lät väldigt underligt, så vi backade och gick ut och tittade efter. Aldrig någonsin förr, har väl någon kört över en...

TÅRTA! xD Splatt, så var det tårtmos över hela vägen. ^^ Hihihi, synd dock, den luktade gott... ROADKILL!

Måndagkvällen spenderade vi i Simons hot tub. :)



Skön kväll med skvaller, skratt och trevligt sällskap! :D


Nu har jag varit lite seg på att skriva blogg, men mycket som hänt! Snabb uppdatering: SixFlags, Simon åkt hem, Pappa på besök, L.A. och på onsdag bär det av till Las Vegas och Grand Canyon! :D

Puss på er alla, och lite extra puss på min dansk, som lärt sig så mycket svenska nu, så nu kan jag itne skriva vad som helst här ;) Hihi.

Over and out.

- Wikenfors

RSS 2.0